Vi tar ansvaret for sikker sletting av data både fra PC og Mac. Du kan bidra til at ditt IT utstyr får lengre levetid ved å levere det til oss. Enten du velger å være en av våre leverandører som leverer brukt utstyr til oss eller du velger å være en av våre kunder, som kjøper brukt, renovert datautstyr til oss, så bidrar du i begge tilfeller positivt til en mindre belastning av miljøet. Handelen vil også være lønnsom for alle parter.

Hvis du har brukt eller feilinkjøpt datautstyr, som er til overs, så mottar vi gjerne dette utstyret for renovasjon og resirkulering. For forholdsvis nyere utstyr så betaler vi en prosentvis del av den estimerte pris som produktet hadde som nytt. Bli kvitt ditt gamle datautstyr! – Etter avtale så kan vi også hente utstyret kostnadsfritt, hvis det skulle være ønske eller behov for det.

Vi tar imot:
• Telefoner
• Smarttelefoner
• Nettbrett
• PC-Skjermer
• Datamaskiner

Vi gir din bedrift muligheten til noen ekstra inntekter i forhold til utstyr som kanskje ellers er til overs og bare tar plass. Samtidig så sparer vi miljøet for ekstra belastning gjennom resirkulering.

Ta også gjerne kontakt hvis dere har behov for å kjøpe inn nytt utstyr. Vi leverer også alle typer nytt datautstyr, samt også andre produkter og tjenester som hjemmesider, E-post-løsninger og andre tjenester. Vi har holdt på med dette i 10 år, og tar gjerne imot innbytte ved kjøp av nytt utstyr.